Hírek, gondolatok, kiscicák

2016. december 18., vasárnap

Könyvbemutató

7:03 Posted by Kristóf Szöllösi , , , , , No comments
Be kell valljam, nagyon kettős érzések kavarogtak bennem a könyvbemutató előtt. Egyrészt persze rohadtul örültem és izgultam, hiszen ki ne tenne ilyesmit, mikor épp a debütáló regényének a bemutatója közeleg, másrészt viszont volt bennem egy adag félelem is, hogy mi van, ha elszúrom a dolgokat? Mi van, ha mondom valami baromságot, és beégetem magam mindenki előtt (hogy ilyesmire képes vagyok, azt bizonyíthatja akármelyik professzor, akinél már szóbeliztem), vagy ha eleve fel se kelek és csak késve esek be stb. És hiába tudja az ember, hogy ezeknek a jó része azért irracionális félelem (Ugyan miért gyulladna ki a metró, miközben a Kálvin felé megyek? Hát kigyulladt az valaha is?), mégis marad benne egy minimális gyomorgörcs.

Pillanatkép a beszélgetésből


Ez a feszültség viszont szerencsémre többé-kevésbé felengedett, mire elértem a Premier Cultcaféba, mikor pedig sikerült időben elvergődni a nagyteremig is, akkor már többé-kevésbé teljesen lenyugodtam, és csak az izgalom maradt, hogy jaj, mindjárt kezdődik. Szerencsére ez a relatív nyugalom megmaradt akkor is, mikor fel kellett menni a színpadra, nem ájultam el az első kérdéstől sem, sőt, a beszélgetésre szánt idő is meglepően hamar eltelt. Ezután még sor került a dedikálásra is, aztán viszont el kellett mennem tanulni, mert a vizsgaidőszak mostanában kezdődik a BME-n, én pedig szerdán már a villamosenergia-piac apró részleteiről fogok értekezni, reményeim szerint vállalható szinten.

Pillanatkép a dedikálásról


Mindent összevetve számomra egy nagyon pozitív élmény volt a könyvbemutató, olyan, amit szerintem egy jó darabig nem fogok elfelejteni. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki eljött, akinek pedig ezúttal nem sikerült, az se búslakodjon: biztos lesz még könyves rendezvény, amin lesz alkalmunk összefutni, én legalábbis minden erőmmel azon leszek. :D

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése